Interpreti

Angelica Solista Vocala

De la cea mai frageda varsta dovedeste o inclinatie aparte catre muzica, datorita dotarii native si muzicalitatii. Urmeaza cursurile Liceului de Muzica 'Domnita Balasa' apoi cele ale Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Participa la diverse concursuri unde calitatile vocale si artistice ii sunt rasplatite cu premii colaborand cu organizatii culturale din strainatate. Mirajul scenei isi spune cuvantul astfel incat dupa absolvirea Facultatii de Muzica in 2007 urmeaza cursurile Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti la sectia Canto Clasic. In ceea ce priveste repertoriul pentru desfasurarea evenimentelor artistice, este foarte variat, cuprinzand atat muzica clasica (Cantonete) cat si muzica usoara romaneasca, internationala sau cafe concert.

Marius Instrumentist (Orga)

La implinirea varstei de sapte ani primeste cadou din partea bunicului un acordeon ce avea sa-i traseze viitorul in domeniul muzical. Studiaza in particular la instrumentisti cunoscuti din judetul Dambovita punand suflet in ceea ce face cu toate ca nu provine dintr-o familie de muzicanti. Datorita pasiunii pentru muzica a vrut sa demonstreze ca se poate face performanta si altfel. A absolvit Scoala de Arta Populara din Targoviste, apoi Colegiul Universitar Pedagogic de Invatatori si Institutori de muzica din cadrul Universitatii de Psihopedagogie Bucuresti, dupa care a continuat studiile la Facultatea de Muzica a Universitatii Valahia sectia Pedagogie Muzicala.

Denis Instrumentist (Acordeon)

Muzica l-a urmarit din primii ani ai vietii dezvoltand aceasta pasiune de la o varsta frageda . A inceput timid pe la varsta de 8-9 ani cantand la acordeoanele tatalui, care de altfel i-a insuflat dragostea pentru acest instrument fiind chiar el in tinerete muzicant. La varsta de 12 ani, cand a stiut ca vrea sa faca performanta, a inceput sa studieze la un instrumentist de exceptie care l-a invatat sa se adapteze oricarui stil, ducand cantatul la nivel de arta. Continua sa se perfectioneze pe zi ce trece si demonstreaza abilitati deosebite cantand aproape orice gen de muzica.

Anda Solista Vocala

Provine dintr-o familie de muzicanti, a inceput sa cante la 13 ani fiind familiarizată de la cea mai fragedă vârstă cu lumea sunetelor. Timpul si-a pus amprenta daca privim la dezvoltarea profesionala. Imbratisand acest stil de viata, pasionata de evolutie, a continuat sa caute solutii pentru a rezolva problemele legate de tehnica si interpretare. S-a hotarat sa-si perfectioneze abilitatile cu profesori consacrati in domeniu, reusind astfel sa abordeze stiluri muzicale variate, de la muzica usoara romaneasca, la cea internationala trecand apoi la complexitatea jazz-ului. Continua sa ne surprinda placut cu melodii diverse promitand multe in viitor.

Anuta Solista Vocala

S-a nascut pe meleaguri Teleormanene, in lunca Dunarii, in cel mai sudic punct al tarii, pe unde intra soarele in tara noastra si unde se varsa raul Vedea in Dunare! Din frageda pruncie i-a placut sa cante chiar daca facea asta la inceput doar papusilor, apoi vecinilor la culesul vitei de vie sau la claca. Vazand ca oamenii uitau de grijile cotidiene atunci cand ascultau muzica, s-a decis sa urmeze o scoala cu profil, tocmai pentru a descretii cat mai multe frunti. Studii: Liceul C-tin. Noica, Alexandria, profil “limbi moderne”. Scoala populara de arte; Faculatea de geografie (specializare meteorologie); Facultatea de muzica (specializare canto popular). Isi doreste sa aduca in sufletele oamenilor cantecul si portul popular, care-i sunt atat de dragi!

Ileana Solista Vocala

Având o experiență de peste 30 de ani în folclorul românesc, Ileana este membra a Ansamblului Chindia si colaboratoare a multor ansambluri renumite din țară. Provine dintr-o familie de muzicieni, moștenind de la părinți toate calitățile interpretative și dragostea nemărginită pentru muzică. Cu o fire puternică, dedică mai mult de 90 % din viață, profesiei și muzicii în general, tribut plătit cu multă dragoste față de ascultătorii săi. Toate aceste atuuri o recomanda ca fiind interpreta perfectă pentru evenimentele deosebite de care vă puteti aminti cu drag.

Mihai sau Bibi Instrumentist (Vioara)

Începe studiul viorii de la o vârstă fragedă (7 ani) preluînd ștafeta din tată în fiu. Sub indrumarea tatalui, urmeaza scoala de muzica “Domnita Balasa” din Targoviste, apoi Liceul de Muzică “George Enescu”, unde in anul 2005 căștigă Marele Premiu la Concursul National inchinat compozitorului roman. Continuă studiile la Facultatea de Muzica din Bucuresti, unde activitatea sa muzicală capătă o importanță considerabilă. Latura artistică prinde contur odată cu aderarea la ansamblul Ciocarlia, unde isi dezvolta capacitătile interpretative si repertoriul. Studiile muzicale aprofundate si experienta acumulată, il determina sa abordeze orice gen muzical cu ajutorul strunelor sublime ale reginei instrumentelor.

Dorel Solist Vocal

Cu o dezinvoltura iesita din comun, iti atrage privirea inca de la inceput. Destinul i-a harazit darul de a bucura oamenii cu cantecul sau, de a aduce veselie pe fetele si in sufletul celor care il asculta. A cochetat cu muzica din timpul liceului cu toate ca pasiunea lui a fost electronica. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul muzical, la inceput a mers sa cante la nunti ca baterist, avand si atestat pentru acest instrument, apoi s-a adaptat cu usurinta ca solist vocal in trupa cu care presta la restaurantele din acea vreme. Din dorinta de a cunoaste izvoarele evolutiei si civilizatiei se inscrie la Facultatea de Istorie-Geografie, mai tarziu continuandu-si studiile la Facultatea de Drept si Facultatea de Psihologie. In prezent este psihopedagog la o scoala speciala dar canta cu aceeasi placere ca acum 30 de ani.

Mielle Instrumentist (Clarinet si Saxofon)

Cunoscut mai bine prin diminutivul Mieluță (sau mai rar, drept Mielle sau Miele), este un clarinetist și saxofonist virtuoz de exceptie. Se numără printre figurile importante care au determinat fuziunea jazz-ului cu muzica lăutărească într-un gen distinct, văzut ca o continuare a gypsy jazz-ului franțuzesc. Urmează cursurile Liceului de Muzică Dinu Lipatti, apoi pe cele ale Conservatorului din București, secția clarinet. Este unul dintre cei mai respectați clarinetiști din muzica lăutărească odată cu sfârșitul anilor '70. La începutul anilor '80 începe să experimenteze și să devină, de asemenea, un virtuoz al saxofonului. Repertoriul abordat de Bibescu cuprinde piese de muzică lăutărească în stil românesc, maghiar, grecesc, rusesc etc. Interpretări în stil gypsy jazz a unor standarde de jazz swing dar și a unor piese celebre din creația cultă. Lor li se adaugă piese originale în manieră jazz și versiuni cover de melodii evergreen.